Izbaudi vasaru! Labākās vietas seksam vasarā!

Šogad mūs priecē silta vasara. Kapēc tad neizbaudīt vasaru un padarīt to baudpilnu? Šoreiz ieteiksim karstākās vietas, kur nodoties mīlas priekiem. Jauna pieredze un jaunas vietas ienes daudzveidību un lielāku uzbudinājumu seksa dzīvē, tapēc ir vērts šovasar nomaīnīt gultu pret kaut ko aizraujošāku.

Mašīnā

Dodieties izbraucienā uz jebkurieni (tai nekurieni) un pa ceļam piestājiet kaut kur nedaudz nomaļus. Pilsētā būs grūtak atrast klusu vietu, tapēc ieteicams doties pie dabas. Izmantojiet braucienu, īstās vietas meklēšanu un jauno piedzīvojumu gaidas, lai uzjundītu iekāri. Padoms – šim braucienam izvēlieties drēbes, kuras var viegli novilkt un uzvilkt, vai nav jānovelk vispār. Kā vislabāk izmantot mašīnu jūsu priekiem atstāsim jūsu izdomas ziņā.

Pludmalē

Siltā dienā, paņemot līdzi lielu pludmas dvieli, dodieties uz pludmali. Atrodiet klusu vietu aiz kāpām, kur jūs būsiet pasargāti no svešām acīm un nevēlamiem garāmgājējiem. Ļaujieties jūras šalkām un viļņiem, lai saplūstu ar visu apkārtējo. Vēja pieskārieni būs maigs uzbudinājums.


Parkā

Pa dienu parkos valda burzma un tā ir vieta, kur doties piknikā un pastaigā. Bet naktī tie ir vieta, kur drosmīgie var izbaudīt jaunas sajūtas. Paķer līdzi pret odu līdzekli un dodies uz klusāku parku. Esiet klusi baudot tuvību – kas to zin, kad tuvumā būs kāds novēlojies suņu īpašnieks. Ja tuvība tik atklāta vietā neiedvesmo, vienmērt var apmierināt otra iekāri ar pieskārieniem vai, piemēram, ar vibratoru, kas aprīkots ar tālvadības funkciju.

Teltī

Izbrauciens pie dabas nomierina un atjauno enerģiju. Ja šovasar planos ir doties izbraucienā ar nakšnošanu teltī, nepalaidiet garām iespēju izmēģināt kopīgu guļammaisu? Telts jūs pasargās no klistošiem skatiem.


Uz terases

Ja doties prom no mājām nevēlieties, tad arī pie mājas ir daudz iespēju izmēģināt jaunas vietas. Uz terases vai zem nojumes arī var izbaudīt satraukumu un uzbudinājumu, nododoties mīlas priekiem. Sagaidiet, kamēr kaimiņi dodas gulēt un neviens jūs nevēro , un ļaujieties jauniem pārdzīvojumiem. Ja ārpusē kļūst pārāk karsti, jus varat doties iekštelpās, lai bauda varētu turpināties.

Kublā

Šīs neprasīs daudz skaidrojumu. Uzsildiet ūdeni un iegremdējieties viens otra apskāvienos. Šī ir lieliska vietā arī vesākām vasaras (un kapēc ne rudens) dienām.

Laivā

Izteiciens – nešūpo laivu – šoreiz nav īsti vietā. Dodieties romantiskā izbraucienā ar laivu un ļaujieties viļņiem. Tas būs gan lieliski pavadīts laiks, gan jauns piedzīvojums jums. Neaizmirstiet drošību uz ūdens, lai jaunos pārdzīvojumus nevajadzētu pārtraukt peldot uz krastu.

Laukā vai mežā

Kad pļavā saaugusi augsta zāle un apkārt zied puķes, jūs varat nodoties priekiem, esot tuvu pie dabas. Augstā zāle un koki pasargās jūs no nevajadzīgiem skatītājiem, un jūs varat pēc skaistā mirkļa atgulties, lai vērotu garām slidošus mākoņus un puķu līgošanos virs jums. Pārvērties šo par jūsu romantiskāko baudpilnu vasaru.


Sporta laukumā

Ja došanās pie dabas jūs neaizrauj, arī apdzīvotās vietās ir laukumi, kuri lielisko noder vasaras priekiem. Sporta laukumā, kad tuvumā nav neviena, ir dažādas iespējas pamēģināt kaut ko jaunu. Tie varētu būt skatītāju sēdvietas, kas iedevemo jaunai pozai, vai kāds sporta veids – jaunām lomām jūsu starpā. Kurš šoreiz būs uzvarētājs?

Eksotiskā atvaļinajuma vietā

Atvaļinājums kādā eksotiskā vieta varētu būt tieši tas, kas jūsu mīlas dzīvei nepieciešams. Kopīgs ceļojums, atslodze no darba un visa ierastā, un jauni iespadi – dodieties pelnīta ceļojumā, ļaujieties atpūtai un viens otram. Neaizmirstiet ceļojumā paņemt līdzi savu iecienītako rotaļlietu – tā var jums noderēt.


Novēlam aizraujošu vasaru un atrast lielisku vietu baudai!
PS: neaizmirstiet drošību.